Nevşehir Belediyesi bünyesinde görevli güvenlik görevlilerinin mali ve sosyal haklarında iyileştirmelerin gerçekleşeceği Toplu İş Sözleşmesinde ikinci oturum yapıldı. 

Konu ile alakalı açıklamada bulunan Hak-İl Başkanı M. Fatih Mutlu, "Nevşehir Belediyemizde görevli güvenlik görevlisi arkadaşlarımızın 2021-2023 yıllarını kapsayan mali ve sosyal haklarını iyileştirmek için Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerimiz devam ediyor. Sendika olarak üyelerimizin hak ve menfaatleri doğrultusunda sözleşmemizi yapmaya gayret gösteriyoruz. Belediyemizin de bu konuda duyarlı olduğunu biliyoruz. Bugüne kadar Nevşehir Belediyemizde sözleşme süreçlerimiz hem işçilerimizi hem de işverenimizi memnun edici havada geçmiştir. Bundan sonra da böyle geçeceğine inanıyoruz. Nevşehir Belediye Başkanımız Rasim Arı'nın ve ekibinin personellerine verdiği değeri biliyor ve bu değerin karşılığını da sözleşmede göstereceklerine inanıyorum. Sözleşme görüşmelerimizi en yakın zamanda tamamlayıp üyelerimize belediyemiz ile birlikte müjdeleri vereceğiz" dedi. 

Nevşehir Belediyesi Personel A.Ş Müdürü Yunus Can ise; " Çalışanlarımızın en iyi şartlarda olmalarını canı gönülden istiyoruz. Bunun için de gerek Belediye Başkanımız Rasim Arı bey gerek ise belediye başkan yardımcılarımız ellerinden gelenin fazlasını yapmaya gayret gösteriyorlar. Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.