STHD Genel Merkezi tarafından STHD Nevşehir İl Başkanlığı görevine atanan Kartal, toplumun her alanında liyakat sahibi bireylerin ortak akıl, istişare ve prensiplerle bir araya gelip toplumun ve gençlerin yararına projeler ve etkinlikler yapmayı amaçladıklarını söyledi.

Gençlerin sağlık, ekonomi, politika, siyaset, kültür, basın ve yayın gibi toplumun tüm alanında ortak akıl, istişare ve prensipler doğrultusunda gönüllülük esası doğrultusunda bir araya gelerek, toplumun ve gençlerin yararına projeler ve etkinlikler yapmayı hedeflediklerini aktaran STHD Nevşehir İl Başkanı ressam Gülhan Kartal, bu kapsamda görev almak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu ifade etti.

Kartal, “Özellikle genç arkadaşlarımızın hemen hemen her alanda özgün bir şekilde projeleri değerlendirebilecekleri güzel bir atmosfer oluşturacağız. Toplumun dertleri ile dertlenip toplum hayatının her alanında proje ve etkinlikler yapmayı ilke edindik. Sanatçı kimliğimin yanı sıra dernek başkanlığı görevimi de layıkıyla yapacağıma inanıyorum.” dedi.

Öte yandan STHD’nin bölge koordinatörlüğüne de Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesi eski AK Parti Belde Başkanı İbrahim Arslan’ın getirildiği öğrenildi.