Bölgenin en çok dinlenen Radyosu Ürgüp FM´de "Dirilis Meydani"programına konuk olan Ak Parti Nevsehir İl Başkanı Av. M. Ali Tanrıver gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tanrıver; 15 Temmuz kalkışmasının Ak Partiye yönelik bir girişim olmadığını bu millete yapılmış, planlanlaması dış güçler tarafından icra edilen bir işgal hareketi olduğunu belirtti.Tanrıver, milletimizin şerrine görünsede  büyük hayırlara vesile olduğunu söyledi. Milletimizin bir olma iri olma diri olma bilincini perçinlediğini ifade etti.

Tanrıver Nevşehir için yapılan fiziki hizmetlerden gerek alt yapı ve gerekse üst yapı çalışmalarınıda değerlendirerek, bu çalışmaların halkın ihtiyaçları ve istekleri dogrultusunda devam edeceğini vurguladı. Fetö´ye karşı yapılan operasyonlarda sürecin hassasiyetle devam ettiğini söyleyen, Tanrıver halkın ihbarlarının ehemmiyetine de dikkat çekti.

Cumhurbaşkanının gundeme taşıdığı milli seferberlik anlayışınada açıklık getirdi. Herkesin işinde hakkıyla çalışıp her ferdin devletine ve milletine olan vazifesini layıkıyla yerine getirmesi gerektiğini belirtti. 2023 yılında şehrimize hızlı tren projesinin hizmete girecegini müjdeledi.

Programın sonunda teşkilatına yapılan hizmetlerde özverili ve fedakârane çalışmalarından dolayı teşekkür eden Tanrıver milletine ise her türlü eleştiride kapılarının ardına kadar açık olduğunu ve milletine hizmet etmenin şerefini yaşadıklarını dile getirdi Ayrıca 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Ürgüp FM aracılığıyla başta yerel ve ulusal bütün sektör çalışanlarının gününü kutladı.

Daha sonra Ürgüp FM Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Paslanmaz, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver´e kendi yazmış olduğu şiir kitapları ve teşekkür belgesini günün anısına takdim etti.

Tanrıver´se Ayşe Paslanmaz´a teşekkür ederek çalışan gazeteciler gününü kutladı, çalışmalarında başarılar diledi.