Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinin de tepki gösterdiği bu duruma Milletvekili aday adaylarının da prim vermemesi bekleniyor. Zira bu durum seçimden seçime değil her an gazetecilikten geçimini sağlayan, bu işten ekmeğini kazananlara koskocaman bir haksızlık.

Seçim haberini alınca mantar gibi türeyen seçim gazetecilerinin ortaya koydukları kurnazlığa sağduyu sahibi hiçbir milletvekili adayının prim vermemesi çağrısında bulunan Manşet Haber Ajansı Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gazeteci Ali Çamur´da Nevşehir Gazeteciler cemiyetinin yaptığı çağrıyı yineledi.

Söz konusu seçim gazetecilerinin ve gazetelerinin amaçlarının memleket sevdası, sevgisi, aşkı olmadığının altını çizen Gazeteci Ali Çamur, “Hani halk arasında meşhur bir laf vardır ya. Güneşi gören gevramber çiçeği gibi ortaya çıktılar diye. İşte bahsettiğimiz seçim gazetecileri ve gazeteleri de bundan farksız. Yıllardır sadece bu işten ekmeğini kazanan, geçimini bu işten sağlayan, hobi olarak değil meslek olarak gazeteciliği benimseyen meslektaşlarım adına Milletvekili aday adaylarının bu tür kişilere prim vermemesi çağrısında bulunuyorum” dedi.