Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı işbirliğinde ''TEMA Güvenlik Toplantısı-16'' Nevşehir Ticaret Borsası konferans salonunda yapıldı.

Nevşehir Valiliği koordinesinde Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı işbirliğinde güvenlik hizmetlerinde başarının yakalanması, suç olgusu ve suçlularla mücadelede sorumluluk bilincinin toplumsal tabana yayılması ve farkındalık oluşturulması amacıyla Nevşehir Ticaret Borsası Konferans Salonunda şoförler, otomobilciler ve nakliyeciler esnafı ile muhtarlara yönelik bilgilendirici sunum, karşılıklı konuşma, trafik sorunları üzerine fikir alışverişi ve değerlendirmeler yapmak üzere ilgili, kamu, özel kurum ve kuruluş temsilcileri, muhtarlar, öğrenci servis sürücüleri, yük ve yolcu taşımacılığı yapan sürücülerin katılımıyla ''TEMA Güvenlik Toplantısı-16 '' yapıldı.

Toplantıda; 6284 sayılı ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesine dair kanun ve KADES programı, ticari yük ve yolcu taşımacılığı ve uyuşturucu maddeler hakkında bilgilendirici sunumlar yapıldı.

Toplantı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve İl Jandarma Komutanı Hüsamettin Erol’un sorunlar ve çözümlerden oluşan interaktif gerçekleştirilen görüş ve önerilerinden sonra sona erdi.

Toplantıya; İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, JAKEM Komutanı Jandarma Albay Ercan Altın, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Ali Öbekli, Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün, Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, Emniyet Müdürlüğü personeli ile Jandarma Komutanlığı personeli katıldı.