Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkanı Yılmaz Karaca, beraberinde Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve TGF Genel Başkan Vekili Cafer Esendemir, Konya Basın Konseyi Başkan Yardımcısı ve Milliyet temsilcisi ve Olay TV Sahibi Kemal Soylu, Aksaray Orta Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdulkadir Ay ile birlikte TGF Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici’yi ziyaret etti.

NGC’nin çalışmaları hakkında bilgi alan Karaca, Ekici’ye başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Karaca, NGC’nin çok aktif bir cemiyet olduğunu belirterek, “Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti çok önemli faaliyetler yapıyor. Bu da bizi federasyon olarak mutlu ediyor. Federasyonumuzun bu şekilde faaliyetler yapan cemiyetlere ihtiyaç var. Nevşehir Gazeteciler Cemiyetimiz Türkiye’deki diğer cemiyetlere örnek bir cemiyet.” dedi.

Ekici de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Karaca’ya teşekkür etti.

Gazeteciliğin çok önemli bir meslek olduğunu ifade eden Ekici, “Mesleğimiz gereği bize de bu şehir için çok önemli görevler düşüyor. Biz de cemiyet olarak bu şehir ve meslektaşlarımız için sürekli proje üretmeye çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalarla hem Nevşehir’in adını ulusal mecrada duyuruyoruz hem de meslektaşlarımızın gelişmesine katkı sağlıyoruz. Çalışmalarımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sürecek.” diye konuştu.