Toplantının açılışında bir konuşma yapan NTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Yıldız, Kadın Girişimciler Başkanı olan Gülper Gündüz Yassı’yı, Yardımcısı Selma Küçükgül’ü ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Osman Vergiveren ile Yardımcıları Arif Öbekli ve Kenan Kavdır’ı tebrik ederek yeni dönemin tüm üyelere hayırlı olmasını temenni ettiğini dile getirdi.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Yıldız, toplantıda kadın ve genç girişimcilerin önümüzdeki görev dönemlerinde gerçekleştirecekleri çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Geçmişte yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler verildi ve devam eden çalışmaların detayları paylaşıldı. Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları’nın 27 Şubatta yapılan İcra Kurulu seçimlerinin ardından yeni oluşum sürecinin tamamlandığını söyledi.

Bu toplantının hem üyeler ile tanışmak ve kaynaşmak, Kadın ve Genç girişimcilerin birbiriyle etkileşimini sağlamak hem de icra komitesinin çalışmalarına katkı sağlamak adına çok faydalı olacağını belirten Yıldız,  “Odamız ve İlimiz için çok önemli olan bu kurulda yer almanızdan dolayı çok mutluluk duyuyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum. Mevcut İcra Kurulumuzun ve siz değerli üyelerimizin ilimizdeki girişimci sayısının artması, girişimciliğin teşvik edilmesi ve projelerle girişimciliğin yaygınlaştırılması çalışmalarını başarıyla yürüteceğinize inancımız tamdır” dedi.

NTSO Genel Sekreteri İ. Hakkı Aydoğan da kurulların başkanlarını tebrik etti ve Oda olarak çalışmalarına destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülper Gündüz Yassı, “Yeni kurulumuzla bu çalışmaları artırarak devam ettireceğiz. Ayrıca Genç Girişimciler ile entegre olarak farklı projeler de gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.

Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Osman Vergiveren, istihdamı arttırmada ve kalıcı bir üretim ve pazarlama anlayışı ile dünya ölçeğinde faaliyet gösteren işletmeler yaratmada, girişimcilerin önemli bir rol oynayabileceği dikkat çekti ve böyle bir kurulun başkanlığını üstelenmekten dolayı çok memnun olduğunu dile getirdi.