5-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında kutlanan trafik haftasında bu yıl “Heyy! Büyükler Trafik Kurallarına Uyun Biz Çocuklara Örnek Olun” sloganıyla Trafikte Çocuk Güvenliği teması işleniyor.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının akabinde Nevşehir´de Trafik Haftası kutlamaları Şehit Polis Memuru Furkan Demir Çocuk Trafik Eğitim Pistinde, Nevşehir Merkez Vilayetler Birliği Ana Okulu öğrencilerinin katılımı ve pistte trafik konulu gösterileriyle büyük beğeni topladı.

Kutlamalara Vali Yardımcısı Ahmet Soley, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Hüseyin Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz öğretmenler ve öğrencileri katıldı. 

Günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşmaların ardından anaokulu öğrencilerinin trafik kurallarını ve trafikteki araçların hal ve hareketlerini gösteren aktiviteyi Şehit Polis Memuru Furkan Demir Pistinde sergiledi. 

Vali Yardımcısı Ahmet Soley, Trafik Haftası münasebetiyle tüm vatandaşların kazasız günler geçirmesi temennisinde bulunarak, karayolu ve trafik çalışanlarına başarılar diledi.

Program, Vali Yardımcısı Ahmet Soley´in plaket takdiminin ardından öğrencilere trafik konulu materyallerin dağıtımı ve öğrencilere ikramın ardından sona erdi.