Yapılan açıklama şu şekilde: TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliği eğitime yönelik kurslar açmaya devam ediyor. Hafta sonları vakıf binasında öğrencilere yönelik Fizik Kimya ve Biyoloji derslerinin kursları yapılacaktır.

TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliği binasında verilecek eğitimlerde, öğrencilerin derslerine katkıda bulunacak kursların sürekli hale getirilmesi yönünde çalışmalar devam edecektir.

TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı, yaptığı açıklamada,  verilen kursların arasına bir yenisi daha eklediklerini belirterek, öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, merhametli, başarılı ve sorumluluk sahibi gençler yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Öğrencilerimizin ve genç kardeşlerimizim zihinsel, fiziksel ve ahlaki gelişimlerine bir nebze de olsa katkıda bulunarak, eğlendirirken aynı zamanda öğrenmelerini sağlamayı hedeflemekteyiz. Tertiplediğimiz Fizik Kimya ve Biyoloji Kurslarımız hafta sonu Pazar Günleri Saat:12:00´da İl Temsilciliği binamızda yapılacaktır. Tüm Öğrenci kardeşlerimiz bekliyoruz.