Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir Temsilciliği Ortaokul Koordinatörlüğü tarafından Mehmet Akif Ersoy Mahallesi TOKİ bloklarında Çocuk Şenliği düzenlendi. 

TÜGVA Nevşehir Temsilciliği tarafından düzenlenen çocuk şenliğine çok sayıda çocuğun yanı sıra ailelerin de büyük ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Düzenlenen şenlikte çocuklar palyaçolar ile doyasıya eğlenirken şenlik kapsamında yüz boyama, halat çekme gibi çeşitli aktivitelere yer verilirken çocuklara balon ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.

TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliği tarafından düzenlenen şenliklere İl temsilcisi Oğuzhan Alkan’ın yanı sıra çok sayıda çocuk katıldı.

TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Oğuzhan ALKAN yaptığı açıklamada; "Ortaokul Koordinatörlüğümüzce düzenlen bu etkinlikte geleceğimizin teminatı çocuklara yer verdik. Onların ilgi ve istekleri doğrultusunda çeşitli aktiviteler gerçekleştirdik. İlerleyen zamanlarda vakıf bünyemizde bu çocuklarımız ve gençlerimiz için bu tür etkinliklere daha çok ter vereceğiz" şeklinde konuştu.