TÜGVA Ortaokul Koordinatörlüğünce hazırlanan organizasyon kapsamında, ortaokul kategorisindeki öğrenciler Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı gençlik merkezinde modern okçuluk spor aktivitesini gerçekleştirdiler.

TÜGVA Nevşehir İl Ortaokul Koordinatörü Yunus Emre Öztürk yaptığı açıklamada; çocuklarımızın daha güzel bir yaz tatili geçirebilmeleri için hem eğitici dersler hem de eğlenceli etkinlikler hazırladıklarını söyledi.

Öztürk, Üstad Necip Fazıl Kısakürek'in şu sözlerini söyleyerek; Bir gençlik, bir gençlik, bir gençlik...

“Zaman bendedir ve mekân bana emanettir!”

“Kim var!" diye seslenilince, sağına ve soluna bakınmadan, fert fert "ben varım! "cevabını veren bir gençlik inşa etmek için çabaladıklarını ve ülkemizin dört bir yanında hizmet eden bütün kardeşlerimiz ile tek gayemiz Allah'ın rızasını kazanarak bu doğrultuda yaşayan ve memleketimize hizmet eden gençler yetiştirmek olduğunu ifade etti.

Öztürk, “Bu kapsamda bizlerden desteklerini esirgemeyen ve bizlere bir ağabey olan İl Başkanımız Oğuzhan Alkan'a ve tüm TÜGVA ailesine, yaz okulu kapsamında eğitmen olarak görev alan ve çocuklarımız ile ilgilenen Burcu Taşdemir, Alperen Furkan Köse ve Ortaokul Hanım Koordinatörü Elif Orhan'a teşekkür ederiz” dedi.