TES Şube Başkanı Tayfur Urgenç ziyarette yaklaşık 1.5 yıldır sendika yönetimi olarak birlikte çalıştıkları, bu çalışmalar neticesinde üniversitenin gelişmesi için katkı sunmaya gayret ettiklerini, yetkili sendika olarak imzalanan KİK kararları ile ilgili alınan kararların ve uygulamalarının çalışanlar tarafından olumlu tepkilerle karşılandığını belirtti. Eğitim ve öğretimin 2. Döneminin şehrimize, üniversitemize ve ülkemize hayırlı olması dilek ve temennilerini iletti.

Urgenç, sendika olarak yapmayı planladıkları etkinlik ve faaliyetleri anlattıktan sonra Türk Eğitim-Sen’in organizasyonunu yapacağı Konferansa Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı konuşmacı olarak davet etti.

Rektör Bağlı Türk Eğitim-Sen’in yapacağı konferansa memnuniyetle katılacağını belirtti. Yapılacak eğitim ve öğretim çalışmalarında eğitimde işbirliği yapılması hususunda fikir birlikteliğinin yapılması hususunda fikir teattisinde bulunuldu.

Ziyaret sırasında Şube Başkanı Urgenç, Rektör Bağlı’ya Seyyid Ahmet Arvasi tarafından kaleme alınan 3 ciltlik Türk-İslam Ülküsü adlı kitabı hediye etti.

Rektör Bağlı hem bu anlamlı hediyeden hem de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.