Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç hain saldırı ile ilgili bir açıklama yaptı. Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı, yaralı askerilerimize de acil şifalar dileyen Urgenç, kalleş saldırılara geçit verilmeyeceğini, terörün asla amacına ulaşamayacağını kaydetti.

“Türk milletinin birlik ve dirliğini, huzurunu hiçbir kirli güç bozamayacaktır” diyen Başkan Urgenç, terör örgütleri ve işbirlikçilerinin hangi karanlık projeyi uygulamaya çalışırsa çalışsın başarı sağlayamayacağını da bildirdi.

Urgenç, “Bu minvalde bölücü terörü, yerli işbirlikçilerini ve emperyal destekçilerini şiddetle lanetliyoruz. Şehitlerimizin kanıyla kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne halel gelmemesi için uyanık ve tetikte olmak zorundayız. Vatanımızın bekası, topraklarımızın bütünlüğü, şehitlerimizin kanının yerde kalmaması için güzel ülkemize sahip çıkmalı, terör örgütlerinin saldırılarına en ağır cevabı vermeliyiz. Şunu herkes bilsin ki, ihanetin kökü eninde sonunda kazınacak, milletimizin birliğine ve devletimizin varlığına kastedenlerin hevesleri pis kursaklarında kalacaktır.”