Nevşehir´de gerçekleştirilen yemekli toplantıya şube yönetim kurulu üyeleri, şube denetleme ve disiplin kurulu üyeleri, ilçe ve üniversite temsilcileri ise yönetim kurulu üyeleriyle katılım sağladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı Mustafa Uğur, "Türk Eğitim-Sen markasını Nevşehir´de her koşulda en güzel şekilde temsil eden yönetici arkadaşlarıma yemekli toplantımıza katılım sağladıkları için teşekkür ederim. Hepinizin de bildiği üzere ülkemiz zor bir süreçten geçmektedir bu zor süreç herkesten çok bizleri yani kamu çalışanlarını ve sendikaları etkilemektedir.

15 Temmuz sonrası gösterdiğimiz dik duruş, başta üyelerimiz olmak üzere tüm eğitim çalışanlarına gösterdiğimiz hassasiyet ve bürokratlar nezdinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ve attığımız adımlar toplumun her kesimi tarafından alkış aldı. Birileri üyelerini muhatap dahi almazken bizim sendikacılığın nasıl yapıldığını ve üyelerimize nasıl sahip çıktığımızı göstermemiz eğitim çalışanlarında güzel bir karşılık buldu. Bizi anlayan, bizi destekleyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Türk Eğitim-Sen´in çalışmalarından ve yaptığı adam gibi sendikacılıktan ötürü bazı kesimlerin Türk Eğitim-Sen´e saldırmak için bahane aradığını ve fırsat kolladığını belirten Uğur, "Elbette ki meyve veren ağaç taşlanır ama şunu çok iyi biliyoruz ki haksız bir şekilde sendikamıza yöneltilen her ok bizi daha da kenetlendiriyor ve verdiğimiz en güzel cevap daha da kenetlenmek, güzel projelere imza atmak ve sürekli üretmek oluyor.

Bu noktada her biri uç beyimiz olan sendikamızı temsil eden tüm üyelerimizden Allah razı olsun. Ayrıca sizlerin de bilmesini isterim ki kamuoyunun ve halkımızın sendikamıza gösterdiği teveccüh ve desteği tahmin edilenden çok daha iyi bir noktada onlar da var olsun" dedi.

Uğur, konuşmasının ardından toplantıya katılım sağlayan tüm sendika yöneticilerinin görüşlerini sırasıyla dinleyerek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte notlar aldı ve aldığı notlar sayesinde sendikanın yıl sonuna dek yürüteceği stratejileri belirleme ve şekillendirme fırsatı elde etti.