Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanlığı tarafından 2 yıl önce uygulamaya geçirilen, özellikle kentsel dönüşümün ardından Mehmet Akif Ersoy mahallesindeki TOKİ konutlarında barınmaya ve yaşamaya başlayan dar gelirli ailelere yönelik başlatılan ücretsiz servis kolaylığından semt sakinleri oldukça memnun.

Nevşehir pazaryerinden alışveriş yapan ve daha sonrasında evlerine ulaşma konusunda güçlük yaşayan dar gelirli vatandaşlara yönelik başlatılan uygulamadan son derece memnun olduklarını dile getiren Vatandaşlar, “Allah razı olsun bu uygulaması başlatanlardan.

Alışveriş için geldiğimiz pazaryerimizden evlerimize dönüşte yaşadığımız sıkıntı tamamen ortadan kaldırıldı. Uygulamayı başlatan oda başkanlığına, bu uygulamaya destek sağlayan Nevşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

İlimiz merkezinde haftanın iki günü, Pazar ve Pazartesi günleri kurulan Pazaryerinden TOKİ´ye ulaşmak isteyen her gün yüzlerce insan Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanlığının tahsis ettiği ücretsiz servis ile evlerine kadar bırakılıyor.