Başkan Osman Süslü konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Uçhisar’ımızda en önemli ve zorunlu ihtiyaç haline gelen doğalgazın, kasabamız 1. etap çalışmalarını tamamladık ve bugün itibarı ile doğalgazı yakmış bulunuyoruz” dedi.

Bundan sonraki etaplarında seri bir şekilde yapılacağını belirten Başkan Süslü; “Uçhisarlı vatandaşlarım her şeyin en iyisine layıktır. Yaklaşık 500 hane yani kasabamızın yüzde 40’ı bugün itibariyle doğalgaz kullanmaya başlamış bulunmakta. Tüm kasaba halkımıza hayırlı olsun.” diye konuştu.

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü’ye AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç’e günün anısına doğalgaza kavuşmuş bir hanede kahve ikram edildi.

Başkan Süslü; “Bu önemli çalışmaya desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez’e AK Parti İl Başkanımız Ali Kemikkıran’a, Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’ye, İl Genel Meclis Başkanımız Gürbüz Dinç’e ve meclis üyelerimize, Enerya Kapadokyagaz Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın’a, Enerya Kapadokyagaz İşletme Müdürü Özenç Gezgin’e ve yetkililerine şahsım ve tüm kasaba halkımız adına teşekkür ederim.” dedi.