Nevşehir´den toplum yararına yapılan faaliyetlerde vatandaşların kalbinde taht kurmuş Ülkü Ocakları, kubbeli çarşı içerisindeki mülkü satın almak için harekete geçti. Yaşlısından gencine Nevşehir´de her kesimin destek için seferber olduğu bu kampanya ile ilgili Başkan Ali Türker, yaptığı açıklamada ; “Eğitim faaliyetlerimiz başta olmak üzere daha kapsamlı ve verimli hizmet edebilmek Türk gençliğinin bir mefkûre kazanmasını sağlamak gayesi ile bir mülk edinmek üzere kampanya başlatmış bulunmaktayız. Bu kampanyaya dünyanın her yerindeki gönüldaşlarımızı ve tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz. Destek Ol Otağımıza Sahip Olalım Ocağımıza Bir Tuğlada Sen Koy Binamıza diyoruz.” dedi.

Eski başkanlardan da destek çağrısı

Geçmiş dönemlerde Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanlığını görevini başarılı bir şekilde yerine getirmiş olan Yahya Leblebici ve Cihat Burak Korkmaz´dan da bu anlamlı kampanyaya destek geldi. Her iki Başkan da Ali Türker tarafından başlatılan bu kampanyayı canı gönülden desteklediklerini ve herkesten bu kampanyaya destek olmasını istedi.

Sosyal medya bunu konuşuyor

Nevşehir´de on binlerce kişinin takip ettiği sosyal medya hesapları Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığının bu kampanyasının konuşuyor. Neredeyse herkesin profilinde Ocağın bu kampanya görselini görmek mümkün. Ocak sayfasında ise bu kampanya altına yüzlerce yorum ve binlerce beğeni yapmış durumda.