Geleneksel kıyafetler giyen teşkilat mensubu gençler, at binerek ve maniler eşliğinde vatandaşları sahura kaldırdı.

Nar beldesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde ve ara sokaklarda yapılan etkinliğe Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Nar Ocak Başkanı Muammer Yılmaz, ocak yöneticileri ve çok sayıda teşkilat mensubu genç katıldı.

Davul zurna eşliğinde manlier duyan ve ilk başta ne olduğunu anlayamayan vatandaşlar kendilerini balkonlara atarken, atları ve geleneksel kıyafetler giyen gençleri görünce şaşkınlık yaşadı.

Vatandaşlar, Ülkü Ocaklarının sahur programı olduğunu öğrenince anı ölümsüzleştirmek için hemen telefonlara sarıldı. Vatandaşlar gençleri balkonlardan alkışladı.

"Gelenek ve göreneklerimizi yaşatıyoruz"

Program sonunda görüşlerini dile getiren Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, “Türk milliyetçileri hayatlarının her alanlarında bağlı oldukları milletin gelenek ve göreneklerini yaşatmak adına önemli bir mücadele verirler. Bu anlamda Türk gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak adına böyle bir programa imza attık. Nevşehir Ülkü Ocakları olarak yaşadığımız bu zorlu süreçte halkımızı bir nebze de olsa mutlu etmek ve onların keyifli vakit geçirmelerini istedik. Programımıza destek veren Nar Belde Başkanımız Muammer Yılmaz başta olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum. Tüm halkımıza hayırlı ramazanlar dilerim” dedi.