Nevşehir PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver´i, Külliye alanında oluşturulan çalışma ofisinde ziyaret ederek, PTT Genel Müdürlüğü tarafından yurt genelinde başlatılan “Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden” kampanyasına ilişkin bilgiler aktardı. 

Nevşehir PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe ziyarette yaptığı açıklamada, ülkemizin terör mihraklarından tamamen temizlenmesi amacıyla canlarını ortaya koyarak kahramanca mücadele eden güvenlik kuvvetlerimizin mensuplarının Ramazan Bayramlarını vatandaşlarımızın kutlamasına vesile olmak, milli birlik, beraberlik ile hoşgörü ve kardeşlik duygularımızın pekiştirilmesine katkıda bulunmak ve tebrik kartı gönderme alışkanlığını yaygınlaştırılmak amacıyla ‘Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden´ kampanyasının düzenlendiğini belirtti. 

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde güvenlik güçlerinin görevleri sırasında ulusal medyaya yansıyan fotoğraflardan oluşan 4 çeşit tebrik kartı hazırlandığını belirten Uğurtepe, ‘Size minnettarız´ sloganıyla kampanyaya ait tebrik kartlarının PTT iş yerlerinden ücretsiz temin edilebileceğini söyledi. Taşdelen, “Vatandaşlarımızın, tebrik kartlarının üzerine Güvenlik Güçlerimize göndermek istedikleri mesajlarını ve İl/İlçe/Karakol/Birlik adını yazmaları yeterli olacaktır. Göndermek istedikleri ildeki Güvenlik Güçlerimizin görev yerlerine tebrik kartları toplu olarak PTT görevlilerince teslim edilecektir” dedi. 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver´ de PTT Genel Müdürlüğü´nün bu uygulamasının oldukça anlamlı olduğunu belirterek, kampanyaya katılmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Ünver, böyle bir kampanya düzenledikleri için de Nevşehir PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe´ye teşekkür etti.