Ziyarette Kızılay Nevşehir Şubesinin yaptığı insani yardım çalışmaları, gönüllülük faaliyetleri ve özellikle koronavirüs sürecindeki aktif rolleri sebebiyle Kızılay Şube Başkanı Ercan Civelek’e teşekkür eden Kaymakam Maraşlı, beraber bir çok çalışma ve projeyle süreçte daha fazla iş birliği içerisinde bulunulacağını, bu süreçte de Ürgüp Kaymakamlığı olarak Kızılay’ın daima yanında olduğunu ifade etti.

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Türk Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek; “Şubemizi nazik ziyaretlerinden ötürü Vali Yardımcımız ve Ürgüp Kaymakamımız Mehmet Maraşlı’ya şükranlarımı sunarım. Göreve geldikleri günden bu yana başarılı çalışmalara imza attılar, kendilerini bu konuda tebrik ederim. Kızılay olarak İnsan ıstırabının dindirilmesi üzerine gerçekleştirilecek çalışmalarda Ürgüp Kaymakamlığımızla beraber bir çok projeyi yürütmeye hazırız.” dedi.

Ziyaret sonrasında Başkan Civelek, Vali Yardımcısı Vekili ve Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı’ya ve Kaymakam Adayı Büşra Güneş’e günün anısına kahve fincanı takdiminde bulundu.