Atatürk Bulvarı üzerindeki Vakıf Katılım’ın Nevşehir Şubesi’nin açılışına Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Vakıf Katılım Bankası Genel Müdürü İkram Göktaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, daire müdürleri, bazı sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

Vakıf Katılım Genel Müdür Yardımcısı Betül Vural Yılmaz, Nevşehir Şube Müdürü Hasan Göksel’ün de katıldığı açılış töreninde konuşan Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, bankaların şube kapattıkları ya da şube yatırımlarını durdurduğu bir dönemde Vakıf Katılım’ın şubeleşme çalışmalarına hızla devam ettiğini ve ülke coğrafyasının büyük bir kısmına erişir hale geldiklerini belirtti.

Nevşehir’in sahip olduğu doğal, tarihi ve kültürel değerleri ile sadece ülkemizin değil, dünyanın da gözbebeği olduğunu söyleyen Göktaş, burada bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Göktaş; “Vakıf Katılım olarak bundan böyle yeni şubemiz, hızlı çözümlerimiz ve finansal desteğimizle ekonomisi her geçen gün daha da büyüyen, dünyada eşi benzeri olmayan doğal güzelliklere sahip Nevşehir’de olacağız. Bölgenin kalkınmasına ve gelişmesine katkıda bulunacak projelere destek vermeyi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Törende daha sonra Vakıf Katılım Nevşehir Şubesi, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve Vakıf Katılım Bankası Genel Müdürü İkram Göktaş, Vakıf Katılım Genel Müdür Yardımcısı Betül Vural Yılmaz, Nevşehir Şube Müdürü Hasan Göksel ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli’nin de katıldığı tören ile hayırlı olması dilekleriyle hizmete açıldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, daha sonra Vakıf Katılım Bankası Genel Müdürü İkram Göktaş ile bir süre görüştü.