Dua ile başlayan iftar programında; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer; “Tüm personellerimizin ve Ailelerinin Mübarek Ramazan-ı Şerifini gönülden kutluyor, ebediyete intikal etmiş personellerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi ve programımıza katılan başta Sayın Valimiz İlhami Aktaş’a ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum dedi.

Vali İlhami Aktaş; “Allah iftarınızı kabul eylesin. Geleceğimizin teminatı olan siz değerli gençlerimizle birlikte bu iftar sofrasında bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Hepinizi sevgiyle, muhabbetle selamlıyor, gönülden kucaklıyorum” dedi.

Yapılan iftar duasını ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer Vali Aktaş’a Türk Bayraklı Dokuma Halı takdim ederken, Gençlik Merkezinde kalan öğrenciler tarafından çizilen Vali İlhami Aktaş’ın Karakalem Tablosu’ nu da gençler, kendilerine sundular.

İftar sonrası masaları tek tek ziyaret eden Vali Aktaş, gençlerle bir süre sohbet etti ve Ramazan aylarını kutladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonuyla düzenlenen Gençlik İftarı Programına; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ile eşi Songül Aktaş ve oğlu Ahmet Aktaş, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve eşi Sevda Bağlı, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit ve eşi Şebnem Yiğit, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yüzer, JAKEM Komutanı Jandarma Albay Ercan Altın ve ailesi, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve eşi Zühal Ünlüer, Gençlik Hizmetleri Müdür Vekili Hüseyin Karatut, gençler ile sporcular ve aileleri katıldı.