Ziyaretlerinde Vali İlhami Aktaş’a; İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdür Vekili Emin Çakı ve Nevşehir Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün de eşlik ederken, Özel Halk Otobüsü şoförleri de hazır bulundu.

Şehit aileleri, gaziler, engelliler ve yaşlıların halk otobüslerinden hak ettikleri ücretsiz ulaşımdan faydalanmaları konusuna değinin Vali Aktaş; “Yaptığımız her işte vatandaşımızın memnuniyeti doğrultusunda çalışmamız gerekmektedir. Toplu taşıma esnafımız da vatandaşımıza hizmet noktasında önemli bir görevi yapmaktadır. Gerek otobüs şoförleri, gerekse tüm vatandaşlarımızın şehit aileleri, gaziler, engelliler ve yaşlılarımıza daha saygılı ve hoşgörülü olması gerektiğini, özel halk otobüsü işletmecilerinin ve şoförlerinin devletimizin bu uygulamasına verdikleri destekten ve fedakârlıktan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Otobüs şoförleri ise Vali İlhami Aktaş’a, ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, taleplerini dinleme fırsatı verdikleri için kendilerine teşekkür ettiler.