Vali İlhami Aktaş, beraberindekilerle birlikte Acıgöl İlçesine bağlı Karacaören, Topaç, Kurugöl, Ağıllı, Yuva, Kozluca, Bağlıca, Çullar, İnallı ve Tepeköy köylerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

İlk olarak, Vali İlhami Aktaş ve beraberindeki heyet, Karacaören Köyü Muhtarlığını ziyaret ederek, muhtardan muhtarlığın çalışmaları ve köyle ilgili bilgiler aldı.

Karacaören Muhtarlığı ziyaretleri sonrası Vali İlhami Aktaş, Karacaören Cumhuriyet İlkokulu ile Cumhuriyet Ortaokulu’nu, akabinde de Karacaören İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret etti.  Okul ziyaretlerinin ardından da Karacaören Ortaokulu’nda düzenlenen 4006 Bilim Fuarının açılışına katıldı.

Daha sonra Topaç Şehit Bekir Şahin İlkokulu’nu ve ardından da Topaç Ortaokulunu ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, okul müdürlerinden okullar ve eğitim durumları hakkında bilgi aldı.

Akabinde Topaç Ortaokulu Salonunda köylü vatandaşlarla bir araya gelen Vali Aktaş, köy halkı ile bir süre sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi.

Ardından, Topaç Köyü Muhtarlığını ziyaret eden ve muhtardan çalışmaları ve köyle ilgili bilgi alan Vali Aktaş, Kurugöl 70. İlkokulu ve Kurugöl 70. Yıl Ortaokulunu ziyaret ederek, okul müdürlerinden eğitim durumları hakkında bilgi aldı ve buradan da Ağıllı Köyü Taziye Evine geçerek, Ağıllı’lı vatandaşlarla buluştu ve onların istek ve taleplerini dinledi.

Daha sonra ise Ağıllı İlkokulu ve Ağıllı Ortaokulu’nu ziyaret ederek, okul müdürlerinden eğitim durumları hakkında bilgi alan Vali İlhami Aktaş, Yuva Köyü Pazar yerine geçerek, pazarda bulunan vatandaşlarla bir süre hasbihal etti ve taleplerini dinlendi.  

 Kozluca Köyü Muhtarlığını ziyaret ederek, muhtardan muhtarlığın çalışmaları ve köyle ilgili bilgiler alan Vali Aktaş, Kozluca İlkokulu’nu da ziyaret ederek, okulun durumu hakkında okul müdüründen bilgi aldı.

Akabinde Çullar Köyü Muhtarlığı, İnallı ve Tepeköy Köylerine geçen Vali Aktaş, buralarda da vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, isteklerini ve taleplerini dinledi ve köy muhtarlarından bilgiler aldı.

Ziyaretlerinde köylü vatandaşlar ise, köylerini ziyarette bulunan Vali Aktaş’a ve beraberindekilere teşekkürlerini ilettiler.

Acıgöl İlçesindeki köy ziyaretlerinde; Acıgöl Kaymakam Vekili Doğukan Koyuncu, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru,  Acıgöl İl Genel Meclis Üyeleri Metin Vural ile Mehmet Fatih Tekeç eşlik ederken, köy muhtarları da hazır bulundu.