Türkiye Cumhuriyeti´nin bütünlüğünü korumak ve kamu düzenini sağlamak için çok zor şartlar altında görev yapan güvenlik güçleri için PTT “Tebrik Kartı Bizden Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden” sloganıyla kampanya başlattı. Kampanyaya ilk destek Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve İl Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya´dan geldi.

PTT Başmüdürlüğüne gelen Vali Aktaş ve Garnizon Komutanı Alkaya burada tebrik kartlarına mesajlarını yazarak seçtikleri bir ilin karakoluna gönderdi.

Vali Aktaş, burada yaptığı konuşmada, böyle bir kampanya yaptığı için PTT Genel Müdürlüğüne teşekkür etti.

Aktaş, Doğu ve Güneydoğuda askerlerin zor şartlar altında görev yaptığını ve morale ihtiyaçları olduğunu belirterek, “Tüm vatandaşlarımızı bu duyarlı kampanyaya katılmaya davet ediyorum” dedi.

PTT tarafından başlatılan vatandaşlarımızın, ülkemizin huzur ve refahı için görev yapan güvenlik güçlerinin Ramazan Bayramı´nı kutlamasına vesile olmak, milli birlik, beraberlik ile hoşgörü ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesine katkıda bulunmak ve tebrik kartı gönderme alışkanlığını yaygınlaştırılmak amacıyla “Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden” kampanya yarın sona erecek. Haber: Alpaslan Körükcü

/images/haberler/resimler/2016-6/30/1800017717208.jpg