Ziyarette; Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) Nevşehir İşletme Sorumlusu Sefa Teryaki ve ziyarette hazır bulunan sorumlular, Vali İlhami Aktaş’a işletme faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, yapılan çalışmalar hakkında da bilgi alışverişinde bulundular.

Ziyarette; 1. Bölge Sorumlusu Gülşah Güney, 2. Bölge Sorumlusu Sefa Teryaki, Ürgüp Sorumlusu Ümit Can Türkay ve Hacıbektaş Sorumlusu Arzu Demirer de hazır bulundu.

Vali Aktaş, Bölge Sorumlularından, İlimizin tarımsal elektrik kullanımı, İlçelerin ve köylerin elektrik kullanımı, arızaları ile sorunlarının olup olmadığı konularında bilgiler aldı.

Vali İlhami Aktaş ayrıca; Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) tarafından ‘Müşteri Memnuniyet Anketi’ İl bazı sıralamasında Kasım ayında üçüncü sırada, Aralık ayında ise zirveye yerleşerek, birinci olmaları nedeniyle Nevşehir MEDAŞ İşletme çalışanlarına başarılarından dolayı teşekkür etti. Dağıtım şirketleri bazında ise 2018 yılı tamamında Meram Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’nin 21 Dağıtım Şirketi arasında ikinci olmasının ilimiz ve bölgemiz açısından gurur verici olduğunu ifade etti.

Anket çalışmasında 186 Çağrı Merkezini arayan vatandaşların arıza işlemleri, müşterilerin bilgilendirilmesi, aydınlatma işlemleri ve sayaç işlemleri gibi faaliyetlerin sonuçlarının değerlendirildiğini söyleyen sorumlular, yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali İlhami Aktaş’a teşekkürlerini ilettiler.