Nevşehir Belediyesinin verdiği ramazan iftarında şehit aileleri ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali İlhami Aktaş, iftar çadırının konuklarıyla bir süre sohbet edip, ramazanlarını tebrik etti. Bir süre yemek dağıtımında da bulunan Vali Aktaş, iftar çadırında şehit aileleri ve vatandaşlarla birlikte dua edip orucunu açtı.

Vali Aktaş, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi olduğunu ifade ederek, “Ramazan ayı paylaşmanın, dayanışma ve sosyal yardımlaşmanın en yoğun olduğu kutsal bir aydır. Ramazan ayı küskünlüklerin ve dargınlıkların sona ermesi gereken en hayırlı aydır. Tüm halkımızın Ramazan ayının hayırlı olmasını diliyorum” dedi ve programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti ve Kadir Gecelerini de kutladı.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, şehit aileleri ve vatandaşlar ise Vali Aktaş ve beraberindekilere iftar programında beraber olmaktan duydukları memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür etti.

İftar sofrasına; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Eşi Songül Aktaş ve Oğlu Ahmet Aktaş’ın yanı sıra, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, şehit aileleri, gaziler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.