Nevşehir merkezde, bir cafede gerçekleştirilen kahvaltı programına; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Temsilcisi Oğuzhan Alkan ve yönetim kurulu üyeleri ile davetliler katıldı.

TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Oğuzhan Alkan, Vali Aktaş’a, vakıf çalışmaları hakkında bilgiler vererek, 2019 yılında yapmayı planladıkları faaliyetler ile gençlik hizmetlerinde öncelikli hedeflerini dile getirerek, Türkiye Gençlik Vakfının dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa onu savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacıyla kurulmuş yeni nesil bir gençlik vakfı olduğunu ifade etti.

Başkan Alkan, Vali Aktaş’a, kahvaltı programına katılarak kendilerini yalnız bırakmadıkları için başta Vali Aktaş olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.

Vali Aktaş ise Türkiye Gençlik Vakfı’nın gerek Türkiye geneli gerekse Nevşehir Temsilciliğinin gençlik faaliyetlerini çok yakından takip ettiklerini dile getirerek, gençlik hizmetlerinde kendilerine gereken desteği vereceğini, kahvaltı programı vesilesiyle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, Başkan Alkan ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Aktaş, işadamlarıyla buluştu

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehirli yatırımcı işadamları ile kahvaltıda buluştu.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda çarşı esnaflarından Fevzi Karaca’nın düzenlediği kahvaltı programına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, işadamlarından Mehmet Ali Öbekli, Cavit Vergiveren, Ekrem Nurlu, Ahmet Ergün katıldı.

Çarşı esnaflarından Fevzi Karaca, kahvaltı programına katılımlarından dolayı başta Vali Aktaş’a, NTSO Başkanı Arif Parmaksız ve beraberindeki işadamlarına teşekkür etti.

NTSO Başkanı Parmaksız, Vali Aktaş’a, Nevşehir ekonomisi ve istihdamına katkı sağlayan yatırımcı müteşebbislerin durumu hakkında bilgi vererek kendilerine gelen istek ve talepler hakkında bilgi alışverişi ve istişarelerde bulunuldu.

Vali Aktaş ise esnaf ziyaretlerini önemsediklerini dile getirerek, Nevşehirli yatırımcı iş adamları ve esnafları bizzat iş yerlerinde ziyaret ederek, istek ve taleplerini dinleme fırsatı bulduklarını, yatırımcıların gerek, iş istihdamında gerekse, hayır işlerinde gösterdikleri birlik, beraberlik ve gayretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kahvaltı programının hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.