Geçtiğimiz günlerde Nevşehir Valisi İlhami Aktaş´ın göreve başladığı günden bu yana makam odasının adeta çiçek bahçesine dönüştüğünü, hayırlı olsun ziyaretlerine gelenlerin Vali makamını çiçek bahçesine dönüştürmekten ise bu çiçeklere verilen paranın mübarek ramazan ayında yardım amaçlı kullanılabileceğini belirtmiştik.

Nevşehir Valisi Aktaş´ın bu konudaki adımı dikkatleri çekti. Aktaş, çiçekleri ilimizdeki 56 şehit ve gazi ailesine dağıtılmasını istedi. Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi´nin önderliğinde çiçekler şehit ve gazi ailelerine ulaştırılmaya başlandı.

Öte yandan Avanos ilçesine ulaşımda kullanılan eski yolun son derece bozuk olduğunu da gündeme taşıyan haber ajansımızın eleştirilerini duyan Avanos belediyesi de yolun parke taşı döşenmesi yönündeki çalışmaya hız verdi. Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak ilçe merkezine ulaşımda kullanılan yolun düzenlenmesi bekleniyor.

Manşet Haber Ajansı olarak eleştirilerimize kulak veren Nevşehir Valisi Aktaş´a ve Avanos Belediye Başkanı İnce´ye teşekkür ediyor, memlekette bu tür haberleri hep kendi menfaatlerine kullanmaya çalışan, bu eleştirilerden bir menfaat elde edebilmenin çabası içerisinde giren meslektaşlarımıza da bu tür meselelerde asıl kazanının şahıslar değil, memleket olması gerektiğinin de bir kez daha altını çiziyoruz.