Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Vali İnci Sezer Becel, bu kapsamda Avanos ilçesine bağlı İğdelikışla, Kuyulukışla, Büyük Ayhan ve Küçük Ayhan köylerini ziyaret etti.

Ziyarette Vali İnci Sezer Becel’e, Avanos Kaymakamı Olgun Öner, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Genel Meclis Üyeleri ve köy muhtarları eşlik etti.

İlk olarak İğdelikışla köyünü ziyaret eden Vali Becel, köydeki çalışmalar hakkında bilgiler alarak vatandaşlara istekleri olup olmadığını sordu. Vatandaşlar ile tek tek ilgilenerek onlarla sohbet eden Vali Becel, sorunların imkanlar dahilinde çözüme kavuşturulması için gerekli talimatlarını verdi.

Bir diğer ziyaretini Kuyulukışla köyünde gerçekleştiren Vali Becel, burada vatandaşlar tarafından heyecanla karşılandı. Köy sakinleriyle yakından ilgilenen Vali Becel, burada vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi, köyde yapılması gereken çalışmaların olup olmadığını sordu. Ardından bir sonraki ziyaret için Büyük Ayhan köyüne hareket etti.

Vali Becel, Büyük Ayhan Köyü ziyaretinde köy hakkında bilgi alarak köy sakinleri ile bir araya geldi. Burada ihtiyaç ve sorunları dinleyen Vali Becel, vatandaşların karşılaştıkları sorunları her yönüyle yerinde görüp tespit ederek bu sorunlara çözüm üretmeyi amaçladıklarını dile getirdi.

Son olarak Küçük Ayhan köyünü ziyaret eden Vali Becel, köy hakkında bilgi alarak köy sakinleriyle bir araya geldi. İstek ve talepleri dinleyen Vali Becel, imkanlar dahilinde sorunların çözüme kavuşturulması için gerekenin yapılacağını belirtti.