Vali Becel, Avanos ilçesinde incelemelerde bulundu

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Avanos ilçesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Avanos Kaymakamı Olgun Öner ile beraber ilçede esnafları ziyaret ederek istek ve sorunlarını dinledi.

Vali İnci Sezer Becel’e ziyaretinde İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç de eşlik etti.

Vali Becel, Kozaklı ilçesinde incelemelerde bulundu

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Kozaklı ilçesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Kozaklı İlçesini ziyaret ederek, Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Kozaklı'da, Kaymakam Ömer Faruk Duman ve Daire Amirlerince Hükümet Konağı önünde karşılandı. Kaymakam Duman, Vali Becel’e Kozaklı ilçesi ile ilgili bir brifing verdi.

İlçede Jeotermal kaplıcaları ve seralar hakkında bilgi alan Vali Becel, daha sonra Kozaklı Fizik Tedavi Hastanesini ziyaret etti.

Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç'in de eşlik ettiği ziyarette, Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine ziyarette bulunan Vali Becel hastanede tedavi görmekte olan hastalara geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Vali Becel, Derinkuyu'da incelemelerde bulundu

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Derinkuyu ilçesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'i Derinkuyu İlçe Kaymakamı Mert Kumcu ve Daire Amirlerince Hükümet Konağı önünde karşılandı. Kaymakam Kumcu, Derinkuyu ilçesi hakkında Vali Sezer Becel'e brifing verdi.

Daha sonra çarşıda esnafları ziyaret eden Vali Becel, burada Derinkuyulu bayanlarla bir araya gelerek onlarla da sohbet etti. Ardından da çilek tarlalarında gezi ve incelemelerde bulundu. Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç'inde eşlik ettiği ziyarette Vali Becel, çilek üretimi hakkında Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen'den bilgi aldı.

Vali Becel'in son durağı Derinkuyu'da mevsimlik tarım işçilerinin kaldığı çadırlar oldu. Tarım işçilerini kaldıkları çadırlarda ziyaret eden Vali Becel kendileriyle sohbet edip bir süre görüştü.