İlçe Belediye Başkanlarından, Vali Sezer Becel’e Hayırlı Olsun Ziyareti

İlçe Belediye Başkanları, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete katılan Acıgöl, Hacıbektaş, Avanos ve Gülşehir Belediye Başkanları ve beraberindeki heyetler, kendilerini kabullerinden dolayı Vali İnci Sezer Becel’e teşekkürlerini ileterek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Acıgöl, Hacıbektaş, Avanos ve Gülşehir Belediye Başkanlarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini ifade eden Vali İnci Sezer Becel, Belediye Başkanlarına ve beraberindekilere teşekkür etti.

Gerçekleşen ziyaretlere; Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ve Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci’nin yanı sıra;  Acıgöl AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Gül, Gülşehir AK Parti İlçe Başkanı Çağrı Sönmez, Gülşehir Belediye Meclis Üyesi Sultan Güçlü, AK Parti Gülşehir İl Genel Meclis Üyeleri Turan Balak ve Mustafa Yalap eşlik etti.

Muhtarlar Derneği Ve Yönetiminden Vali Sezer Becel’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık ile dernek yönetimindeki muhtarlar, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık ve yönetimi, ziyarette Vali Sezer Becel’e hayırlı olsun dileklerini iletirken, kendilerini kabullerinden dolayı da teşekkür ettiler.

Ziyaretleri nedeniyle Başkan Altınışık ve dernek yönetimine teşekkür eden Vali Sezer Becel, dernek çalışmaları hakkında da bilgiler aldı.