Vali İnci Sezer Becel, İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat ve İnşaat Emlak Şube Müdürü Yusuf Aydoğmuş ile birlikte yapımı tamamlanan ve devam eden okul binalarının inşaat alanlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Becel, hayırsever Bayram Sağlam tarafından yaptırılan Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM), hayırsever Fevzi Dirikoç tarafından yaptırılan Meslek Lisesi ve Anadolu Vakfı tarafından yaptırılan Anadolu Lisesi ile Güzel Sanatlar Lisesi ve pansiyon binaları inşaatlarını ve yakın zamanda açılması planlanan Halk Eğitimi Merkezi binasında incelemelerde bulundu. Becel, yapımı devam eden inşaat alanları ve eğitim binaları ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Vali Becel yeni yapılan okul, pansiyon ve kurumların Nevşehir için çok faydalı olacağını ve kentin gelişimine katkı sağlayacağını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat da yapımı devam eden kurumların en kısa zamanda tamamlanarak eğitim öğretime başlaması için çalışmaların devam ettiğini, binaların faaliyete geçmeleri için büyük heyecan duyduğunu belirtti.