Okul ziyaretleri kapsamında öğrencilerle bir araya gelmeye devam eden Vali İnci Sezer Becel, İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat ile birlikte merkeze bağlı Çiftlik köyünde Çiftlik 100. Yıl İlkokulunu ve Çiftlik 100. Yıl Ortaokulunu ziyaret etti.

İlk olarak Çiftlik Köyü 100. Yıl İlkokulu’nu ziyaret eden Vali Becel, okul idareci ve öğretmenleriyle bir süre sohbet edip eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ziyarette öğrencilerle sohbet eden Vali Becel, “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesi kapsamında okul bünyesine oluşturulan kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi.

Vali Becel, Çiftlik Köyü 100. Yıl İlkokulu Anasınıfını da ziyaret ederek eğitim gören minik öğrencilerle yakından ilgilendi ve sınıf aktivitelerini izledi.

Son olarak Çiftlik Köyü 100. Yıl Ortaokulunu ziyaret eden Vali Becel, öğrencilerle sohbet ederek, derslerinde başarılar diledi.

İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat, yaptığı açıklamada; "Okulları yerinde görüp inceleyerek öğrenci ve öğretmenlerle hasbihal etmek, onları dinlemek en önemli önceliğimizdir. Bu anlamda Valimiz Sayın İnci Sezer Becel'e okul ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz. Kıymetli idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, sevgili yavrularımıza başarılar diliyoruz." dedi.