Nevşehir Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Göncü, 2022 Ocak ayında yapılacak olan Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanlığı seçimlerinde tekrar aday olduğunu açıkladı.

Göncü, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Hâlihazırda Başkanı olduğum Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanlığına ocak ayında yapılacak seçimler için tekrardan aday olduğumu değerli kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.

Geçtiğimiz günlerde yerel basında yer bulan ve odamıza başkan adaylığını açıklayan Sayın Ahmet Ulu 17 yıldır bu sektörde olduğunu ifade ediyor. Sayın Ulu, bizim odamıza kayıt olalı daha 2 yıl olmuştur.

Pandemi döneminden bahsediyor...

Pandemi döneminde esnaflarımız zor bir süreçten geçti. Bu süreçte bakkal, market, kuru yemişçi, esnaflarımız açık kaldı. Açma kapatma saatlerinde, gerek Valimiz gerekse Belediye Başkanımızdan bulunduğumuz rica ile iyileştirme yaptık.

Esnaf Başkanı tanımıyor diye bir ifade kullanıyor...

Bütün esnafımız şahsımı gayet iyi tanıyor. Köy, belde ve merkezde esnaflarımız her türlü sorunu çözmek için bana ulaştığı zaman elimizden gelen gayreti gösterdik Allah izin verirse yine göstereceğiz.

Mevcut başkan ve yönetimden kimse memnun değil diye de söylemde bulunuyor…

Memnun olmayan kendisi ve yanında bulunan yönetimidir. Biz direkt esnafımızla muhatabız.  Toptancı yanındaki satış elemanlarından medet umarak bu yola çıkmadık, herkes işini yapsın esnafa bu tür bir müdahale hiç hoş değil. Bu vesile ile tüm esnaflarımıza saygı ve selamlarımı sunarım.”