Başkan Çevik, Vali Aktaş’a derneğin amacı ve faaliyetlerinin yanı sıra Yeşilay’ın Türkiye’de ve illerde yaptığı etkinliklerle bilgi verdi.

Daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında  “9.Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi’ işbirliği protokolü çerçevesinde il genelinde bağımlılık konulu yarışmalar ve yapılan etkinlikler kapsamında yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödülleri Aktaş ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz tarafından verildi.

Vali Aktaş, Yeşilay Başkanı Mevci Çevik ve beraberindeki heyete, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında yapılan etkinliklerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.

Ödül törenine, Vali Aktaş’ın yanı sıra AK Parti Milletvekili Açıkgöz, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Yeşilay Derneği Nevşehir Şubesi Başkanı Mevci Çevik, okul müdürleri ile dereceye giren öğrenciler katıldı.