Bu süreçte, işsiz kalan, geliri düşen veya yoksul halde bulunan halkımızı yalnız bırakmayan İHH ekipleri, gıda paketi, hijyen malzemeleri, patates ve un çuvalı, nakit ve sıfır kıyafet, her türlü ev eşyası yardımında bulundu.

İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla Nevşehir Valiliğince oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu bünyesinde faaliyet sürdüren Nevşehir İHH, “İyilik her zaman, her yerde” sloganıyla Nevşehirli vatandaşların kara gün dostu olmayı gece gündüz sürdürüyor.

Yıllardır, tüm mazlum coğrafyalara ve Nevşehir ve Türkiye genelindeki ihtiyaç sahiplerine beyaz elini uzatan İHH, koronavirüsle mücadele edilen bu süreçte de ekonomik sorun yaşayan hemşehrilerimize desteğini sürdürdü.

Ramazan ayında çalışmalarını daha da yoğunlaştıran İHH, Nevşehir’de yetim çocukların bulunduğu aileleri tek tek tespit edip onları da yalnız bırakmayarak kamuoyunun büyük takdirini topladı.

İHH İnsan Hak ve Hürriyetleri Nevşehir İnsani Yardım Derneğinin bu çalışmalarına katkı sunmak isteyen hayırseverler 0535 932 7125 numaralı telefonla irtibat kurarak, bağış konusunda bilgi alabilir.