Muhtar Yılmaz, MEB yetkililerine sitem ederek halkın, öğrencilerin çok sevdiği başarılı müdürlerin görevden alınmalarının nedenini anlayamadığını bu konuda yetkililerden açıklama yapmalarını istedi.

Muhtar Savaş Yılmaz`ın yaptığı açıklama şu şekilde; ?Milli Eğitim Bakanlığı yöneticilerin görevlendirme yönetmeliğine göre 4 yıllık çalışma süresini dolduran müdürlerden 75 puan altı alan müdürlerin hangi kritere göre puan verildiklerini mahalle sakinleri adına öğrenmek istiyoruz.

75 puanın altında alan müdürlere baktığımızda öğrenciler, veliler ve Gülşehir halkı tarafından takdire şayan oldukları bilinmektedir.

Bu nedenle de değerlendirmelerde yer alan öğrenci, öğretmen, okul aile birliği başkanı ve yardımcısı ile yaptığım görüşmelerde bu müdürlere tam (40) puan vermelerine rağmen neden geçer puanın altında puan almalarını anlam veremediklerinim ifade etti.

Müdürlerimizi 4 yıl boyunca hizmet alan öğrenci veliler mi daha iyi bilir yoksa başkalarımı.

Yeni öğretim yılında halkımız olarak parçalanmış bölünmüş bir eğitim öğretim istemiyoruz.

Biz müdürlerimizi seviyoruz ve onları her zaman destekliyoruz. Bu konuda halka rağmen olumsuz puan verenlerin gerekçelerini halka açıklamalarını bekliyoruz.? Haber: Erdal Kesici