İl /ilçe

Nevşehir / Merkez

Mahalle / Köy

Göreme Kasabası

Mevkii

Göreme Açık Hava Müzesi

Pafta/Cilt No

6

Ada/Sayfa No

-

Parsel/Sıra No

4919

Yüzölçümü(m2)

750,00

Niteliği

Otopark alanı

1. Yukarıda tapu kaydı, niteliği ve diğer özellikleri belirtilen Göreme Açık Hava Müzesi içinde yer alan taşınmaz otopark olarak; 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu 51/g maddesine göre Pazarlık Usulü ile ihale edilecektir.

2. İhale aşağıda belirtilen gün ve hizalarında gösterilen saatlerde Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Binasında yapılacaktır.

İşin Adı

Kiralama

Süresi

Muhammen

Bedeli

(TL)

Geçici

Teminat

(TL)

İhale Tarihi ve Günü

İhale

Saati

Otopark alanı

3 yıl

40.425,00 (İlk Yıl İçin)

3.638,25

08.01.2019

Salı

14.00

3. İhale dokümanları, her gün mesai saatleri içinde Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde görülebilir.

4. İhaleye katılabilmek için; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununda belirtilen niteliklere haiz olmak ve anılan Kanun ve Yönetmelikte açıklanan biçimde teklifte bulunmak, geçici teminatı yatırmak ve aşağıda belirtilen belgeleri ibraz etmek şarttır.

4.1- Gerçek Kişiler için Nüfus cüzdan sureti ve İkametgâh belgesi ya da T.C. Kimlik Numarasını ihtiva eden “Nüfus Cüzdanı" veya “Pasaport1' ibrazı

4.2- Adli Sicil Belgesi aslı (son altı aya ait),

4.3- Geçici Teminatın Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü’nün T.C. Ziraat Bankası Ankara Kamu Girişimci Şubesi nezdinde bulunan TR 370001002533034831705194 IBAN numarasına yatırıldığını gösteren Banka dekontu veya Geçici Teminat Mektubu (Geçici Teminat Mektubu verilmesi halinde Mektubun 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 26. Maddesi hükmü gereğince süresiz düzenlenmiş olması, aynı kanunun 27. Maddesi hükmü gereğince de Her teminat mektubunda daha önce ilgili banka şubesince verilen teminat mektupları toplamı ile aynı şubenin limitlerinin de gösterilmiş olması gerekmektedir.)

4.4- Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren, ihale tarihi itibariyle son bir yıl içerisinde düzenlenmiş noter tasdikli imza sirküleri (Tüzel Kişiler) 

4.5- Mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ihale tarihi itibariyle son bir yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge (Tüzel Kişiler)

4.6- Vekâleten iştirak edilmesi halinde noter tasdikli vekâletname

4.7- İsteklinin Ortak Girişim olması halinde,ortak girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişilerin her birisi.İdari Şartnamenin 8 1, 8 2, 8.3, 8.4, 8.5, 8.6 maddelerinde belirtilen belgeleri tanzim edecekler ve Ortak Girişim Beyannamesi vereceklerdir.(İhale üzerinde kaldığı takdirde Noter Tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi verilir.)

4.8- İhale tarihinden sonra kesinleşmiş vergi borcu olmadığına dair temin edilecek belgenin aslı veya noter tasdikli sureti ile sosyal güvenlik prim borcu olmadığına dair Sosyal Güvenlik Kurumundan temin edilecek belgenin aslı veya noterli tasdikli sureti

4.9- İstekliler teklif ettikleri ticari üniteye ait teklif mektubunu imzalı ve firma kaşeli olarak rakam ve yazıyla KDV hariç olarak yazarak bir zarfın içine koyacaklar bu zarfın üzerine de mecurun (kiralanan yer) adı belirtilmek suretiyle teklif mektubudur yazılacaktır. İhale, ilk teklif kapalı, diğer teklifler şifahi alınacak olup ihale komisyonu son oturumu belirleyebilecek ve son teklif kapalı olarak isteyebilecektir. İhale teklifler sonunda en yüksek bedeli teklif eden isteklide kalacaktır.

5. Teklifler, ihale dokümanında belirtilen ihale saatine kadar şahsen İdareye (tekliflerin sunulacağı yere) teslim edilir Bu saatten sonra verilen teklifler kabul edilmez ve açılmadan istekliye iade edilir Bu durum bir tutanakla tespit edilir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

6. İhale komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

Ayrıntılı bilgi için Telefon : (0384) 2134260 Faks :(0384) 213 7045