İftar yemeğine Vali Mehmet Ceylan, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Metin Alkaya, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Vali Yardımcıları Vural Demirtaş ve Hasan Kayhan, Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, AKP İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver,

CHP İl Başkanı Mehmet Değirmenci, Defterdar Hatice İşcen Ercoşman, Müftü Yakup Öztürk, daire müdürleri, ilçe ve belde belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, oda üyeleri, sivil toplum kuruluşu başkanları ve basın mensupları katıldı.

Yemekte konuşma yapan NTSO Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız Ramazan?ın tüm Türkiye?de olduğu gibi Nevşehir?de de huzur ve barış içerisinde yaşandığını belirterek, ?Tek üzüntümüz İslam Coğrafyasında yaşananlar.

Ramazan Ayı boyunca dualarımız din kardeşlerimizin yaşadıkları zulmün son bulması ve akan kanların durması içindi? şeklinde konuştu. Parmaksız Nevşehirlilerin Kadir Gecesi?ni de kutlayarak konuşmasına son verdi.

ELLER ZULÜM GÖREN MÜSLÜMANLAR İÇİN AÇILDI; Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı iftar yemeğinde İl Müftüsü Yakup Öztürk başta Filistin olmak üzere tüm dünyada zulüm gören Müslümanların refaha kavuşması ve akan kanların durması için dua etti.

Oda yönetimini, oda üyelerini ve Nevşehir Protokolünü bir araya getiren iftar yemeğinde katılımcılar birbirleriyle sohbet etme imkânı da buldular. Haber: Erdal Kesici