Nevşehir Hanım Konağında düzenlenen istişare toplantısına Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı ve aynı zamanda Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir?in yanı sıra yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeleri olmak üzere toplam 34 eğitimci katıldı.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir, bu tür toplantılarda sendika olarak önümüzdeki günlerde yapmayı planladıkları faaliyetlerin ele alındığını dile getirdi.

Özdemir, ?Bilindiği üzere 09 Kasım 2014 tarihinde Eğitim-Bir-Sen Üçüncü olağan kongresini gerçekleştirdik. Yeni bir yönetim oluştu. 34 Kişilik Yönetim, Disiplin ve Denetim kurulu üyelerimizle istişare toplantısını gerçekleştirdik.

Bu toplantımızda sendikamızın bundan sonraki süreçte neler yapması gerektiğine dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.

Bu toplantıya katılan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Türkiye bir değişim yaşıyor. Aynı değişimi haliyle Nevşehir?de yaşıyor.

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen oldukça etkili bir sendikacılık yapıyor. Bizler Eğitimciler olarak sadece maddiyata dayalı bir sendikacılık değil aynı zamanda eğitimin bir parçasıyız.

İnsan yetiştirme noktasında bundan sonra neler yapmamız gerektiğini de bu tür toplantılarda ele alma fırsatı buluyoruz? ifadelerinde bulundu.