Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Teşkilatı`nı ziyaret ettikten sonra besmele ile yola çıktığını ifade eden Mustafa Uğur, Milliyetçi Hareket Partisi Ürgüp, Gülşehir, Derinkuyu, Acıgöl, Kozaklı, Hacıbektaş, Avanos ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek parti tabanında heyecan yaratan bir aday oldu.

İlçe teşkilatlarınca büyük bir heyecan ile karşılanan Mustafa Uğur`un parti tabanından büyük bir destek aldığı hiç şüphesiz. MHP`li belediye başkanlarını da bir bir ziyaret ettikten sonra Nevşehir Ülkü Ocakları`nı ziyaret eden Mustafa Uğur, Nevşehir`de görev yapmış eski ocak başkanlarını ve ilçe ocak teşkilatlarını da ziyaret ederek ülkücü camianın genç neferleri ile de kucaklaşmayı ihmal etmedi.

Ülkücü camianın Nevşehir`de ak saçlıları olarak bilinen birçok ismi de ziyaret ederek fikir, görüş ve desteklerini alan Mustafa Uğur`un tabanın sesine kulak veren ve camiayı kucaklayan tavrı ise büyük beğeni topluyor.

Son olarak Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP Genel Başkan yardımcıları ile tek tek görüştükten sonra TBMM`de MHP`nin grup toplantısına katılan Mustafa Uğur, Nevşehir halkının yorumlarına göre diğer adaylara göre bir kaç adım önde gidiyor.