AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve Gençlik Kolları Başkanı Furkan Türker’den oluşan heyet 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Nevşehir Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Burada İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay ve beraberindeki hastane yöneticileri tarafından karşılanan AK Parti heyeti, hastanenin çeşitli servislerinde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek günlerini kutladı.

Sağlık çalışanlarına çiçek vererek özellikle son bir yıldır koronavirüs salgınıyla mücadele ederken gösterdikleri çaba ve gayretlerinden dolayı teşekkür eden heyet, servislerdeki hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

AK Parti heyeti ardından kentteki özel hastaneler ve 112 Çağrı Merkezi’ni de ziyaret ederek sağlık çalışanlarının günlerini kutladı.

Bu salgın döneminde toplumumuzun canı ve sağlığı için kendi ailelerinden, yaşantılarından, hatta canlarından ve sağlıklarından fedakârlık eden sağlık çalışanlarımızın bu emeklerine minnettar olduklarını belirten Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “Bugün, içerisinde bulunduğumuz bu zorlu şartlarda her birimiz sağlık çalışanlarının bizim için ne kadar kıymetli olduğunu yakından müşahede ettik. Elbette ki bu mücadelenin en büyük kahramanları sağlık çalışanları oldu. Yeni kademeli normalleşme kapsamında ‘Hedef Mavi’ parolasıyla hem sağlık çalışanlarımızın yükünü hafifletmek hem de normal yaşantımıza bir an önce dönmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Hemşehrilerimizle birlikte daha dikkatli olup el ele vererek en kısa zamanda normal yaşantımıza kavuşacağımızı umut ediyorum. Özverileri ve emekleriyle yarınlarımızı aydınlatan bütün sağlık camiasının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor; sağlıklı, mutlu ve huzurlu ömürler diliyorum. Allah hepsinden razı olsun.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran yaptığı açıklamada; “Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Belediye Başkanımız Mehmet Savran, Gençlik ve Kadın Kollarımız ile şehrimizdeki hastaneleri ziyaret ederek canları pahasına çalışan emektar sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayram‘ını kutladık.” dedi.

Milletvekili Açıkgöz de açıklamasında; “AK Parti Nevşehir ailesi olarak Nevşehir Devlet Hastanemizde ve şehrimizde hizmet veren özel hastanelerimizde insanlığın sağlığı için görev yapan fedakar sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayarak, şükranlarımızı ilettik. Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğümüz, 112 Müdürlüğümüz ziyareti ve fedakar tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkürün ardından, hastanede tedavi gören hastalarımıza ve yakınlarına da geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.

Sağlıkta güçlü altyapısı, kaliteli sağlık hizmeti, fedakar sağlık çalışanlarımızla dünya standartlarının üzerinde vatandaşlarımıza sağlık hizmeti verebilmek büyük bir başarıdır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 19 yıldır sağlık alanında yapılan reformlar; sağlıklı yaşam ve mutlu yarınlar için çalışan AK kadroların, milletimizin ve Türkiye’nin başarısıdır. Bu vesilesiyle tüm şifa bekleyen hastalarımıza da Cenab-ı Allah’tan acil şifalar diliyoruz.” dedi.

Milletvekili Menekşe ise yaptığı açıklamada; “AK Parti Ailemizin tüm fertleriyle birlikte Nevşehir Devlet Hastanesi, 112 Acil Çağrı Merkezi, Özel Kapadokya Hastanesi ve Özel Versa Hastanesinde çalışan sağlık çalışanlarımızı ziyaret ederek Pandemi sürecinde göstermiş oldukları özverili çalışmalarını ve Tıp Bayramlarını tebrik ettik.” dedi.