Günlük hayatta gerek telefon ve tablet ekranlarında gerekse de televizyon, bilgisayar ve laptop ekranına bakarak vakit geçirilir. Dijital ekrana sahip cihazların ekranlarından yansıyan mavi ışıklar gözün korneasına zarar verir. Bu da gözlerde kuruluk, yanma, batma, kaşınma veya kızarma gibi sorunlara yol açar.  Bütün bunların önüne geçmek ve gözleri bu ışınlardan korumak için bilgisayar gözlüğü kullanmak gerekir.

İş yerinde uzun süre ekrana bakmak zorundaysanız veya ekran başında vakit geçirmeyi seviyorsanız dijital ekranların verdiği zararların da farkında olmanız gerekir. Ekran başında zaman geçtikçe gözlerde yorgunluk ve bulanıklık meydana gelebilir. Bu hem ekrandan gelen ışınlardan hem de gözün korneasının zarar görüyor olmasından kaynaklanır. Ekran gözlükleri ise ekrandan yansıyan kozmik ışınları bloke ederek göze ulaşmasını engeller. Aynı zamanda ekran parlaklığını azaltarak yüksek kontrast sağlayarak net görünüm kazandırır. Ekran gözlüklerinin öneminden bahsettik. Peki onları nereden alacaksınız?

Ekran başında vakit geçirirken aynı zamanda tarzınızı da tamamlayan estetik modelleri Popcorner distribütörlüğündeki  İzipizi ekran gözlüğü koleksiyonlardan inceleyebilirsiniz. İzipizi gözlükler farklı çerçeve ve renk tasarımlarına sahiptir. Bu sayede hem şıklığınızı hem de sağlığınızı koruyacak gözlükler satın alabilirsiniz.

Ekran Gözlüğü Modelleri Nelerdir?

İzipizi bilgisayar gözlüğü çeşitleri şekil ve renk bakımından farklılık gösterir. Mavi ışık filtresine sahip olan ekran gözlükleri; pembe, siyah, sarı, mavi, kahverengi, gri tonlarıyla desenli veya desensiz olarak seçenek sunar. Kauçuk kolları ve esnekliğe sahip yapısıyla konfor sağlayan tasarımlar stilinizin de estetik bir parçası haline gelir. Kaliteli çerçeve ve lenslerden tasarlanan modeller hafif ve dayanıklı yapılarıyla rahat kullanım sağlar. Yansımayı önleyen lensleri kusursuz kullanım ayrıcalığını yaşatır.

Tarzınızı tamamlayan modern İzipizi ekran gözlüğü hem yetişkinlerin hem de çocukların göz sağlığını korumaya yardımcıdır. Yaş aralığına göre alternatifleri bulunan çocuk ekran gözlüğü modelleri sevimli tasarımlarıyla çocukların vazgeçemeyeceği aksesuarlardan biridir.. Yuvarlak ve kare tasarımlar yüz şekline ve stiline mükemmel uyum sağlar.

Bilgisayar Gözlüğü Fiyatları ve Avantajları

Ekran gözlükleri içerdiği malzeme yapısına ve bazı standartları karşılamasına göre değişiklik gösterir. Fiyat performans açısından beklentilerinizin üzerine çıkan Popcorner ayrıcalığıyla ulaşabileceğiniz İzipizi ekran gözlüğü çeşitleri 89/686/EEC sayılı AP Konsey direktifine ve TS EN ISO 12312-1 uygun olmasıyla güvenilirlik sağlar. Çalışma koşullarınıza adapte olmanızı, izlediğiniz veya okuduğunuz şeylerden keyif almanızı sağlayan gözlükler, göz sağlığı problemleriyle karşılaşmamanızın da önüne geçer.

Estetik tasarımlarıyla göz kamaştıran gözlükler göz sağlığınızı korurken bilgisayar gözlüğü fiyatları da bütçenizi korur. Uzun süreli kullanım sunan ve beklentilerinizi karşılayan İzipizi ekran gözlükleri için hemen Popcorner’ı ziyaret edin.