Edinilen bilgilere göre, annesi rahatsızlanan bir vatandaş Cumartesi günü sabah saatlerinde Nevşehir Devlet Hastanesi acil servisine gitti. Hastayı muayene eden doktor hastanın MR çektirmesi gerektiğini söyledi. Acil servis MR bölümüne giden vatandaş MR çeken kişinin hastanede olmadığını öğrendi.

Ne yapacağını sorması üzerine “Biz haber verdik gelecek cevabı aldı.” Görevli kişinin neden hastanede olmadığını soran hasta yakınıyla görevli doktor arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine araya güvenlik görevlileri girdi. Hasta yakınını sakinleştirmeye çalışan görevliler MR sorumlusunun geleceğini söyledi. Bunun üzerine beklemeye başlayan hasta ve yakınları yaklaşık 3 saat MR sorumlusunu bekledi.

Saat 12 civarında hastaneye gelen MR sorumlusu Cuma günü akşam saatlerinde trafik kazası geçiren ve ağır yaralanan hastanın da MR´ını Cumartesi günü öğle saatlerinde çekti.

MR sorumlusunun yaralının ve hastaların MR´ını çektiği esnada bir yandan da müzik dinlemesi hasta yakınlarını çileden çıkardı. Haber: Alpaslan Körükcü