İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda tüm il ve ilçelerde valiler, kaymakamlar, belediye başkanları, genel ve özel kolluk birimlerinin katılımıyla "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla Kovid-19 tedbirlerine yönelik denetimler gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda Nevşehir’e bağlı ilçelerde İçişleri Bakanlığının Kovid-19 Tedbirleri Genelgesi uyarınca “Sağlık İçin Hepimiz İçin” mottosuyla maske, sosyal mesafe ve temizlik denetimi yapıldı.

Avanos’ta tüm alanları kapsayacak şekilde genel denetimler yapıldı

İçişleri Bakanlığının Kovid-19 Tedbirleri Genelgesi uyarınca “Sağlık İçin Hepimiz İçin” mottosuyla vatandaşları bilinçlendirmek ve salgınla mücadeleyi hep birlikte gerçekleştirmek amacıyla Avanos genelinde denetimler yapıldı.

Denetimler, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu başta şehir içi ve şehirler arası toplu ulaşım araçları ile lokanta, kafe, restoranlar olmak üzere, konaklama tesisleri, kahvehane, kıraathane, çay bahçesi, berber/kuaför/güzellik merkezleri, internet kafe/salon ve elektronik oyun yerleri, otogarlar, ticari taksiler, taksi durakları, park/piknik alanları ve bilumum yaşam alanlarını (cadde ve sokaklar vb.) kapsayacak şekilde yapıldı.

Özkonak Beldesindeki denetimlere katılan Avanos Kaymakamı Olgun Öner, İçişleri Bakanlığının Kovid-19 tedbirleri genelgesi uyarınca yapılan denetimlere katıldığını ve vatandaşlara ve esnaflara maske, mesafe ve temizlik konusunda uyarılarda bulunarak, ayrıca Kovid-19 tedbirleri kapsamında salgınla mücadelede rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik faaliyetlere ağırlık verildiğini ifade etti. Ayrıca daha önceki genelgeler çerçevesinde faaliyetlerine izin verilmeyen işyerlerinin fiilen açık tutulup tutulmadığı ve HES Kodu zorunluluğuna uyulup uyulmadığı hususuna dikkat edildiğini belirtti.

Denetimlerde Kaymakam Öner’e; Kaymakam Adayı Ayhan Kalaycıoğlu, Özkonak Belediye Başkanı Abdülkadir Macit ve belde mahalle muhtarları eşlik etti.

Ürgüp’te Kovid-19 denetimleri devam ediyor

İçişleri Bakanlığının Kovid-19 Tedbirleri Genelgesi uyarınca “Sağlık İçin Hepimiz İçin” mottosuyla vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve salgınla mücadeleyi hep birlikte gerçekleştirmek amacıyla Ürgüp genelinde denetimler yapıldı.

Denetimler, Vatandaşların yoğun olarak bulunduğu başta şehir içi ve şehirler arası toplu ulaşım araçları ile lokanta, kafe, restoranlar olmak üzere, konaklama tesisleri, kahvehane, kıraathane, çay bahçesi, berber/kuaför/güzellik merkezleri, internet kafe/salon ve elektronik oyun yerleri, otogarlar, ticari taksiler, taksi durakları, park/piknik alanları ve bilumum yaşam alanlarını (cadde ve sokaklar vb.) kapsayacak şekilde yapıldı.

İlçe merkezin de yapılan maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimlerine Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Kaymakam Adayı Seher Söyler, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Arslan ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Buket Ergün katıldı.

Gülşehir’de Kovid-19 denetimleri devam ediyor

İçişleri Bakanlığının Kovid-19 Tedbirleri Genelgesi uyarınca “Sağlık İçin Hepimiz İçin” mottosuyla vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve salgınla mücadeleyi hep birlikte gerçekleştirmek amacıyla Gülşehir genelinde denetimler yapıldı.

"Sağlık İçin Hepimiz İçin" mottosu ile Gülşehir ilçesinde lokanta, kafe, restoran, kahvehane, kıraathane, çay bahçesi, düğün ve nikâh yapılan yerler, berber/kuaför/güzellik merkezleri, internet kafe/salon ve elektronik oyun yerleri, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, ticari taksiler, taksi durakları, park/piknik alanları, lunapark/tematik parklar ve bilumum yaşam alanları Kaymakam Ahmet Kavanoz tarafından denetlendi.

Denetimlere Kaymakam Ahmet Kavanoz’un yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz İpek, İlçe Entegre Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Nimet Gök, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Halit Can ile Belediye Zabıta görevlileri katıldı.