Avanos’ta koronavirüs (Kovid-19) denetimleri yapıldı

Avanos genelinde, İçişleri Bakanlığının "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla 81 ilde yayınladığı genelge kapsamında Kovid-19 pandemisi ile mücadele amacıyla denetimler aralıksız olarak devam ediyor.

Son gönderilen genelgeye istinaden ilçede kapsamlı bir denetim gerçekleştirildi. Kaymakam Olgun Öner, İçişleri Bakanlığının talimatı ile Türkiye genelinde devam eden Kovid-19 tedbirleri kapsamında yapılan denetimlere katıldı.

Tüm Türkiye’de eş zamanlı yapılan denetimlerde görevli ekipler tarafından vatandaşlara sosyal mesafe kurallarına uymaları ve maske takmaları konusunda uyarılarda bulunulurken, denetimlere katılan Kaymakam Olgun Öner, ilçe esnaflarını ziyaret ederek hem tedbirleri kontrol etti hem de vatandaşlar ve esnaflara maske takmaları ve sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Denetimlerde Kaymakam Olgun Öner’e Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, İlçe Emniyet Müdürü Rafet Tokgöz ve İlçe Sağlık Müdürü Adnan Kakilli eşlik etti.

Ürgüp’te koronavirüs (Kovid-19) denetimleri yapıldı

Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı tarafından vatandaşların yoğun olarak bulunduğu başta şehir içi ve şehirler arası toplu ulaşım araçları ile lokanta, kafe, restoranlar gibi yeme-içme ve eğlence yerleri olmak üzere, konaklama tesisleri, alışveriş merkezleri, kahvehane, kıraathaneler, berber, kuaför ve güzellik merkezleri, internet kafe, ticari taksiler, taksi duraklarında maske, sosyal mesafe ve temizlik konusunda “Sağlık İçin Hepimiz İçin” denetimleri yapıldı.

Kaymakam Maraşlı, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek maske, sosyal mesafe ve hijyene dikkat ederek, salgınla hep birlikte mücadele edip, gösterilen özen ve hassasiyetle salgının atlatılabileceğini belirtti.

Denetimlerde Kaymakam Maraşlı’ya Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Erhan ve İlçe Tarım Müdürü Ali Güleç eşlik etti.

Gülşehir’de koronavirüs (Kovid-19) denetimleri yapıldı

Gülşehir’de "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganı ile Ülkemiz genelinde olduğu gibi lokanta, kafe, restoran, kahvehane, kıraathane, çay bahçesi, düğün ve nikâh yapılan yerler, berber/kuaför/güzellik merkezleri, internet kafe/salon ve elektronik oyun yerleri, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları, ticari taksiler, taksi durakları, park/piknik alanları, lunapark/tematik parklar ve bilumum yaşam alanları Kaymakam Ahmet Kavanoz tarafından denetlendi.

Denetimlere Kaymakam Kavanoz’un yanı sıra Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftci, İlçe Emniyet Müdür Vekili Tarık Enes Demir, İlçe Entegre Hastanesi Hekimi Dr. Reyhan Şanlı Saltanlar, İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Halit Can ve İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Güray Çevirme de katıldı.

Hacıbektaş’ta koronavirüs (Kovid-19) denetimleri yapıldı

Hacıbektaş’ta İçişleri Bakanlığının "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla 81 ilde yayınladığı genelge kapsamında Kaymakam Kübra Kurtoğlu başkanlığında Kovid-19 denetimlerine devam edildi.

Kaymakam Kübra Kurtoğlu başkanlığında içinde bulunulan kontrollü sosyal hayat döneminde "Sağlık İçin Hepimiz İçin"  temalı denetimlere belli aralıklar ile devam ediliyor.