Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen Nevşehir Şubesi’nin ’Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’na AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Bektaş Demir, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat ve sendika başkanları ile yönetimleri katıldı.

Toplantıda konuşan Milletvekili Açıkgöz şunları kaydetti; “Sağlık Sen Nevşehir Şubesi Genişletilmiş İl Divan Toplantısında fedakar sağlık çalışanlarımızla bir aradayız.

Elazığ’da meydana gelen depremde Elazığ ve Malatya’da tüm sağlık ekiplerimiz ve devletimizin imkanları seferber edildi. Depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ülkemize, devletimize geçmiş olsun.

‪Sağlık çalışanlarımız fedakarca emek vererek mesai harcıyorlar bu anlamda her bir çalışanımıza teşekkür ediyor; divan toplantısının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş’ta divan toplantısı vesilesiyle Nevşehir’de katılımları için teşekkür ediyorum, Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat’ın şahsında tüm sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum.”