Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cengiz Yıldız, NTSO Genel Sekreteri İ. Hakkı Aydoğan, NTSO İL Kadın Kurulu üyelerinin kadının katıldığı seminerin girişinde seminere katılan kadınlar çiçeklerle karşılanırken, Nevşehirli kadınlar Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na bu etkinliği için teşekkür etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)  ETÜ Hastanesi uzmanları tarafından verilen seminerin açış konuşmasını yapan İl Kadın Kurulu İcra Komitesi Başkanı Gülper Gündüz Yassı, kadınların hayatın her alanında olduğu gibi Nevşehir iş hayatına kazandırılması konusunda kurulun etkin çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Hedefimiz çok sayıda kadınımızı Nevşehir iş dünyasına kazandırmak” dedi.

Daha sonra söz alan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cengiz Yıldız’da Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın Nevşehir’in ekonomik hayatında etkili olduğu kadar sosyal alanlarında da etkin bir kurum olduğunu belirterek “Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın kuruluş amacı her ne kadar sanayici ve işadamlarımızın karşılaştığı sorunların giderilmesi ve bu sorunları çözümler aramak olsa da oda bünyesinde bulunan Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler gibi kurullarımız sosyal alanlarda faaliyet göstermektedir“ dedi.

Başkanvekili Cengiz Yıldız, bu etkinliği düzenleyen NTSO Kadın Girişimciler Kurulu’na teşekkür ederken, seminere katılan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı. Seminerde Özel TOBB ETÜ Hastanesi Kurumsal Pazarlama Yöneticisi Aydın Özsoy, hastane tanıtımı ile ilgili bir sunum yaparken, Genel Cerrah Semra Doğan ve Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrah Doç. Dr. Afşin Uysal seminere katılan kadınlarla önemli bilgiler paylaştı.

Seminer yoğun geçen soru cevap kısmının ardından yönetim kurulu başkan Vekili Cengiz Yıldız, İl Kadın Kurulu Başkanı Gülper Gündüz Yassı ve Başkan Yardımcıları Selma Küçükgül ile Canan Tok tarafından konuklara günün anısına plaket takdim ile son buldu. Haber: Selma İVEN