SAĞLIKSENDEN KİTAP BAĞIŞI  

Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı, Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde oluşturulan kütüphaneye kitap bağışında bulundu.

Sağlık-Sen Şube Başkanı Tekin Koçak, kür merkezindeki hastaların boş vakitlerini değerlendirmelerine yönelik oluşturulan kütüphaneye kitap bağışını Devlet Hastanesi Müdürü Bülent Filizer?e teslim etti.

Sağlık-Sen Nevşehir Şubesi olarak sendikaların sosyal boyutunun da iyi işletilmesi gerektiğine inandıklarını kaydeden Koçak, ?Geçtiğimiz hizmete açılan Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezinde tedavi gören hastalarımızın zamanlarını en iyi değerlendirmeleri amacıyla Nevşehir Devlet Hastanesi Müdürlüğümüz orada bir kütüphane oluşturdu. Yönetim olarak konuyu değerlendirdik ve 30 kitap alarak bu kütüphaneye katkımız olsun istedik. Merkezimizde tedavi gören hastalarımızın bu tür sosyal faaliyetlerle zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebileceklerine inanıyorum? dedi.

Devlet Hastanesi Müdürü Filizer ise, ?Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanlığımızın gösterdiği son derece duyarlı yaklaşımından dolayı teşekkür ederim. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimizde tedavi gören hastalarımız en az 30 gün gibi bir süre ile orada görüyorlar. Hastalarımız için merkezimizde oluşturulacak sosyal alanlara ihtiyacımız var. Kütüphanemizde bu sosyal alanlardan biri olacak. Kütüphanemize olan desteklerinden dolayı tekrar Sağlık-Sen Şube Başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum? ifadelerinde bulundu.